HTC RE – mini-periscopul care filmeaza

Iata ca zvonurile au fost adevarate si de aceasta data: HTC a anuntat oficial noua mini-camera HTC RE. Aceasta are un design minimalist, cu o forma de mini-periscop, fara ecran si cu numai doua butoane, unul in fata, celalalt in spate. Imi place cum arata, este interesanta si cool, poate fi un accesoriu pe care sa-l porti intreaga zi cu tine.

Rolul ecranului va fi luat cu siguranta de smartphone-ul din dotare, prin intermediul unei aplicatii dedicate. Camera face poze cand este apasat scurt butonul declansator si filmeaza cand acesta este tinut un pic mai mult. Cand este actionat cel frontal, camera va filma in slow-motion.

Pe scurt, specificatiile camerei HTC RE ar fi urmatoarele: senzor de 16 Megapixeli, lentile cu un unghi larg de acoperire de 146 de grade si o deschidere a diafragmei f/2.8, capacitate de filmare 1080p la 30fps sau 720p slow motion la 120fps. In schimb, la capitolul filmare este un pic in urma concurentei, standardul actual fiind de cel putin 1080p/60fps.

Are un acumulator intern in stare sa ofere o autonomie de o ora si 40 de minute la filmare sau pentru 1200 de poze si slot microSD cu suport de pana la 128GB.

Un videoclip oficial de prezentare, mai jos.

Camera poate fi scufundata in apa pana la adancimi de 1 metru, timp de 30 de minute. Din cate am inteles, va avea un pret de 200USD si va fi disponibila in SUA din aceasta luna. Revin cu detalii.

Mai jos puteti vedea o imagine 3D a camerei HTC.

Alte cateva imagini foto, mai jos.

HTC RE

HTC RE HTC RE HTC RE

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *