Lenovo Yoga 2 Pro – Tableta multimedia cu ecran de 13 inchi si mini-proiector incorporat

Lenovo anunta noua tableta Lenovo Yoga 2 Pro, un model destul de interesant din cate vad, cu valente multimedia.

La specificatii sta in felul urmator: ecran de 13 inchi, rezolutie 2560 x 1600 pixeli, procesor Intel Atom Z3745 Bay Trail, 2GB memorie RAM, stocare interna de 32GB si un acumulator de 9600mAh care promite o autonomie de pana in 15 ore. Altele: WiFi, Bluetooth, HDMI out, o camera de 8MPix pe spate si inca una de 1.6MPix frontal.

O fisa tehnica rezonabila sa zicem, actuala, care poate satisface pretentiile majoritatii utilizatorilor, chiar si in materie de divertisment. In orice caz, pot fi urmarite destul de confortabil filmele pe un ecran atat de mare.

Nu este o tableta tocmai usoara sau subtire: are o grosime maxima de 12.7mm (in zona sistemului de sustinere cu balama) si o greutate de aproape 1Kg.

In plus, noua tableta Lenovo Yoga 2 Pro cu Android vine cu un sistem audio 2.1 de la JBL dar si cu un mini-proiector pozitionat in balamaua dispozitivului de sustinere. Chiar sunt curios cum se vede acel mini-proiector si ce putere luminoasa este in stare sa ofere; oare iti poate transforma living-ul intr-o mica sala de cinema? Sincer, nu ma astept la cine stie ce performante dar as prefera sa ma insel.

Lenovo Yoga 2 Pro

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *