Acer Aspire R13 – Sistem portabil hibrid

Si acum imi aduc aminte cu placere de modelul Acer Aspire R7, un desktop replacement cu un look incredibil, asemanator unei nave spatiale. Asa ca, orice sistem hibrid al taiwanezilor imi starneste interes. In aceasta toamna au prezentat sisteme portabile hibrid la fel de apetisante iar noul model Acer Aspire R13 este unul dintre ele. Dupa cum vedeti, transformarea in tableta se face prin rotirea ecranului intr-o rama metalica, sistem asemanator cu cel de la Dell. Insa habar nu am daca este o solutie fiabila pe termen lung, trecerea timpului si reactia consumatorilor vor decide acest lucru.

Va fi disponibil in mai multe configuratii, cu ecran IPS de 13 inchi si rezolutie 1920×1080 pixeli sau 2560×1440 pixeli, procesoare Intel Core i5 sau i7, pana la 8GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri cu o capacitate de pana la 1TB. Optional este disponibil si un stylus. Promite o autonomie de pana la 8 ore.

Acer Aspire R13 are Wi-Fi N, cititor de carduri, porturi USB 3.0 si USB 2.0 si preturi incepand de la 900USD. Poate fi utilizat in nu mai putin de sase moduri, printre care cel de laptop normal, tableta, mod prezentare si mod cort, cu diverse variatiuni. Exista modele si de 14 inchi.

 

Acer Aspire R13

Acer Aspire R13

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *