Muzica de vineri: Bryan Adams

Bryan Adams este alegerea acestei saptamani la Muzica de vineri. Artistul canadian are un nou album pe piata, fiind vorba despre ceva chiar deosebit.

In primul rand pentru ca “Tracks of My Years” nu este, asa cum canadianul si-a obisnuit fanii, un disc cu material original. Este vorba despre un disc de piese ale altor artisti, care i-au marcat lui Bryan Adams viata. Poate si de asta vorbim despre piese destul de diferite, in interpretari cat se poate de interesante. Exista pe el si o piesa proprie, care poarte numele de “She Knows Me”.

In rest sunt sigur ca veti recunoaste cel putin trei-patru dintre alegerile lui Adams. Exista o piesa a celor de la Beatles, una a lui Bob Dylan, una de la Credence Clearwater Revival si chiar una a lui Chuck Berry. Ba Adams a realizat si o versiune proprie a clasicei piese blues “You Shook Me”.

Toate sunt unite de interpretarea, buna de tot pe intreg discul, a lui Bryan Adams, rezultand un disc care cu greu te poate plictisi. Personal, mi s-a parut cat se poate de interesant, motiv pentru care vi-l recomand.

Si pentru ca am vorbit despre “She Knows Me”, o ascultam intr-o varianta live.

Iar daca e sa aleg o piesa mai veche a artistului canadian, desi sunt o gramada care imi plac (am crescut intr-o perioada in care omul era cam peste tot), am sa aleg “The Only Thing That Looks Good On Me Is You”. Nu stiu de ce, piesa asta m-a binedispus intotdeauna.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *