Yoga 3 Pro – Laptop convertibil de la Lenovo

Lenovo au sustinut aseara o interesanta conferinta de presa, pe parcursul careia au anuntat noutatile sfarsitului de an. Unul dintre produsele lansate este si noul model de laptop convertibil Lenovo Yoga 3 Pro. Vine cu noua seria de procesoare Intel Core M si, normal, cu un ecran care se roteste catre spate, pentru a putea fi utilizat si in rol de tableta. De asemenea, este mai subtire si mai usor decat versiunile anterioare. Din cate vad, arata chiar foarte bine.

Si nici la capitolul performante nu sta rau. Lenovo Yoga 3 Pro are un ecran IPS de 13.3 inchi capabil sa afiseze o rezolutie de 3200 x 1800 pixeli, 8GB memorie RAM, capacitate de stocare de pana la 512GB pe SSD si promite o autonomie de pana la 9 ore, ceea ce nu poate fi decat bine. Altele: iesire micro-HDMI, Wi-Fi performant 802.11ac, Bluetooth, doua porturi USB 3.0 ports iar sistemul audio are patru difuzoare. Un adevarat ultraportabil, cu specificatii care il recomanda pentru utilizarea fara restrictii in aplicatii uzuale, in cele profesionale dar si pentru divertisment multimedia, mai putin la jocuri cu o grafica complexa.

Va fi disponibil cu preturi de la 1350 USD. Sunt curios daca va fi prezent si la noi in tara pana la sfarsitul anului.

Lenovo Yoga 3 Pro Lenovo Yoga 3 Pro

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *