HTC Desire Eye – Phablet cu doua camere foto performante

HTC a lansat de curand noul HTC Desire Eye, un phablet cu doua camere de 13 Mpix, una pe spate, alta frontal. Este clar scopul pozitionarii unei camere puternice in partea din fata a telefonului, anume pentru obtinerea unor instantanee selfie de o calitate superioara. Unii pot considera inutila aceasta facilitate, insa cu siguranta vor si si utilizatori care o vor aprecia.

Platforma hardware a terminalului este una actuala, performanta: acesta are un ecran de 5.2 inchi cu o rezolutie full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3Ghz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB, expandabila prin carduri microSD cu o capacitate de pana la 128B, 4G, Wi-Fi N, Bluetooth, NFC si un acumulator de 2400mAh. Phabletul HTC Desire Eye are o greutate de 154 grame si o grosime de 8.5mm. Ce sa spun, din punct de vedere hardware este un terminal care suna bine, poate ataca fara retinere orice aplicatie de Android.

Pe spate are o camera cu un senzor de 13Mpix, lentile de 28mm cu o diafragma f/2, dual-led flash si capacitate de filmare full HD. In fata, camera are tot un senzor de 13Mpix, lentile de 22mm cu o o deschidere a diafragmei f/2.2, dual-led flash si filmare full HD.

Aceste doua camere foto peformante sunt puse in valoare si de functiile HTC EYE Experience. Exista functie de urmarire a fetei, care poate localiza pana la patru persoane, si Split Capture, care combina fotografii si filmulete facute simultan ambele camere intr-o singura imagine sau un videoclip divizat. Crop-Me-In iti face crop la portretul realizat cu camera frontala si te pune in scena fotografiata cu camera din spate. Voice Selfie permite declansarea filmarii sau fotografierii prin comenzi vocale. Face Fusion suprapune chipul tau pe cel al unui prieten sau al unei vedete iar Live Makeup te lasa sa reglezi nivelul dorit de netezire a pielii, plus previzualizarea efectului inainte de captarea imaginii.

Pretul lui HTC Desire Eye ar putea fi in jurul a 450 de Euro. De prin noiembrie ar putea ateriza si in Europa.

HTC Desire Eye

HTC Desire Eye

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *