Acer Aspire Switch 12 – Un portabil hibrid 2-in-1 atipic

Acer anunta portabilul hibrid 2-in-1 Aspire Switch 12, cu o configuratie chiar interesanta: ecran de 12.5 inchi, rezolutie 1920×1080 pixeli, procesor Intel Core M-FY10a, 4GB memorie RAM si stocare pe SSD-uri cu o capacitate de 60GB sau 128Gb. Procesorul incorporeaza si o placa grafica Intel HD 5300 iar tableta mai are sistem audio stereo, o camera de 2MPix, port HDMI-out, slot pentru carduri microSD, util pentru extinderea capacitatii de stocare, Wi-Fi 802.11n si Bluetooth 4.0.

Ciudat este totusi sistemul de transformare, diferit de ceea ce exista momentan in piata. Chiar atipic am putea spune, pentru ca dupa detasarea tastaturii nu vei avea la dispozitie o tableta adevarata, ci mai degraba un mini all-in-one, de folosit numai pe un birou.

Tastatura se desprinde de baza, care ramane atasata de ecran. Astfel ca o vei putea folosi in diverse pozitii, pentru lucru, prezentari sau pentru vizualizarea unui film.

Acer Aspire Switch 12 va fi disponibil din noiembrie in Europa, cu preturi de 729, respectiv 759, Euro. Sunt curios daca va fi disponibil si la noi in tara pana de sarbatori. Nu de alta, dar este un sistem hibrid interesant, care merita atentia noastra.

Alte cateva poze cu acesta, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *