Motorola Droid Turbo – Fat-Frumos American

Se facea ca peste mari si tari, in indepartata America, va fi lansat un nou smartphone Motorola. De data asta unul cu specificatii de top, nu din categoria de mijloc. Un print, fiul lui Verde Imparat.

Motorola Droid Turbo, pentru ca asa il cheama pe Fat-Frumosul american, are un ecran de 5.2 inchi cu rezolutie QHD (2560×1440 pixeli), un procesor quad-core Snapdragon 805 tactat la 2.7 Ghz, 3GB memorie RAM, stocare interna de 32GB, transfer de date 4G si o camera de 21 de Mpix. Ce sa mai, specificatii care il fac capabil sa se ia la tranta cu orice zmeu al concurentei.

Motorola Droid Turbo are o armura (carcasa) rezistenta la stropirile accidentale. Ba, mai mult, cica poate rezista pana la 20 de minute nevatamat intr-o ploaie torentiala. Spatele armurii este construit din kevlar, partea frontala fiind protejata cu un Gorilla Glass 3.

Are si un acumulator de 3900 mAh, tocmai bun pentru doua zile de utilizare. In regim normal banuiesc eu, pentru ca atunci cand va manca jar bateria se va consuma mai abitir.

Sunt curios daca va trece marea zbuciumata in cautarea Cosanzenei si pe meleagurile noastre mioritice… Din cate am vazut pana acum, se pare cu nu am sperante desarte.

Via.

 

Motorola Droid Turbo Motorola Droid Turbo

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *