Vodafone Romania aduce noile iPhone 6 incepand cu 31 octombrie

Noile smartphone-uri Apple, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, vor putea fi achizitionate de la Vodafone Romania incepand cu 31 octombrie. Inca nu au fost dezvaluite preturile de comercializare, operatorul afisand momentan doar o pagina de pre-inregistrare. Dupa ce vor fi definitivate preturile de comercializare sunt sigur ca vor lansa si precomenzile. Cred ca nu sunt putini cei care vor sa reinnoieasca abonamentul pentru a achizitiona un astfel de terminal la un pret mai bun.

Am avut ocazia sa vad ambele telefoane, chiar v-am prezentat cateva impresii referitoare la modelul mai mare, iPhone 6 Plus. Insa cred ca modelul mai mic, iPhone 6, cu ecran de 4.7 inchi, va avea succes mai mare in randurile fanilor Apple, in primul rand datorita dimensiunilor mai compacte. Din punctul meu de vedere, singurul avantaj major al lui iPhone 6 Plus, pe langa ecranul mai generos, este stabilizarea optica de la camera foto. Pentru ca in rest au acelasi design premium si specificatii.

Revin cu detalii legate de preturi cand le voi afla.

Specificatii iPhone 6 Plus: ecran IPS de 5.5 inchi cu rezolutie full HD (~401 ppi), procesor dual-core A8 pe 20nm si 64 de biti, tactat la 1.4Ghz, chipset grafic PowerVR GX6650 cu sase nuclee, 2GB memorie RAM, acumulator de 2915 mAh si camera cu un senzor de 8Mpix, lentile cu o diafragma f/2.2,  sistem de autofocus mai rapid si stabilizare optica. Este capabil sa filmeze full HD/60fps si slow-motion la 240fps (720p), cu focalizare continua si stabilizare video.

Specificatii iPhone 6: ecran IPS de 4.7 inchi cu rezolutie 1334 x 750 pixeli (~326 ppi), procesor dual-core A8 pe 20nm si 64 de biti, tactat la 1.4Ghz, chipset grafic PowerVR GX6650 cu sase nuclee, 1GB memorie RAM, acumulator de 1810 mAh si camera cu un senzor de 8Mpix. Este capabil sa filmeze full HD/60fps si slow-motion la 240fps (720p).

Ambele terminale pot fi achizitionate in variante cu 16/64/128GB capacitate de stocare interna.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *