Monitor de gaming cu Nvidia G-Sync si diagonala mare, marca Philips

MMD anunta un monitor destinat in special gamerilor, Philips 272G5DYEB, cu o diagonala de 27 inch si tehnologie NVIDIA G-SYNC.

Tehnologia Nvidia permite procesorului grafic sa controleze rata de refresh a monitorului, astfel ca veti vizualiza imagini dinamice mai clare, cu obiecte si adversari mai usor si precis de tintit. Astfel, rata de refresh a monitorului se adapteaza constant la rata de cadre, comunicata de catre procesorul grafic. Acest proces se lauda ca ar elimina efectele de tearing si stuttering, destul de neplacute te altfel pentru gamerii avansati. De asemenea, este minimalizat semnificativ si efectul de lag.

Monitorul Philips 272G5DYEB are un ecran de 27 de inchi (68.6cm) cu o rezolutie full HD, o rata de refresh de 144Hz, timp de raspuns de 1ms, luminozitate de 300 cd/mp. Are conector DisplayPort, tehnologie care permite utilizarea unor cabluri cu o lungime de pana la 15 metri si rate de transfer de pana la 21.6Gbps. Nu-i lipseste un hub cu patru porturi USB 3.0 si posibilitatea ajustarii pozitiei conform preferintelor fiecaruia, prin rotire, pivotare la 90 de grade, inclinare sau reglarea inaltimii ecranului cu pana la 15cm.

Mai multe detalii tehnice pot fi aflate de aici.

Noul monitor Philips 272G5DYEB cu NVIDIA G-SYNC va fi disponibil în Europa la sfarsitul acestei luni. Sunt curios de pret.

Philips 272G5DYEB Philips 272G5DYEB

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *