myConnect E1759FWU – Monitor portabil de la AOC

AOC anunta monitorul portabil myConnect E1759FWU, care poate intra fara probleme intr-o geanta, mai marisoara ce-i drept, alaturi de ultraportabilul pe care il folositi zilnic. Personal nu m-as vedea si cu un monitor tot timpul dupa mine dar, cine stie, poate ca sunt utilizatori care au neaparata nevoie de un ecran putin mai generos decat cel de 11, 12 sau 13 inchi al ultraportabilului din dotare. Pentru prezentari, ca sa va un film in conditii rezonabile la hotel in deplasare, pot fi motive variate.

Monitorul portabil myConnect E1759FWU are un ecran de 17.3 inchi si o greutate de numai 1.28Kg. Interesant este faptul ca acesta consuma numai 10W, astfel ca permite alimentarea numai printr-un cablu USB 3.0. Normal, are si un hub usb incorporat, care permite conectarea a pana la sase dispozitive. Poate fi pozitionat atat in mod landscape cat si portret.

Din cate am inteles, din noiembrie va fi pe piata. Inca nu am aflat detalii legate de pret.

myConnect E1759FWU myConnect E1759FWU myConnect E1759FWU

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *