iPad Air 2 – Subtire, puternica, atragatoare…

Apple face din nou o figura frumoasa in lumea tabletelor cu noul model iPad Air 2 lansat aseara. Mai subtire, poate cea mai subtire din piata, mai puternica decat modelele precedente, tableta iPad Air 2 se va bucura cu siguranta de succes. Are o grosime de numai 6.1mm si o greutate de 435 de grame, astfel ca poate fi tinuta fara prea mare efort.

Pe scurt, specificatiile acesteia sunt urmatoarele: ecran de 9.7 inchi cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli (264ppi), procesor A8X pe 64 de biti si o autonomie de pana in 10 ore, cititor de amprente pentru securizare, camera iSight de 8Mpix cu lentile cu diafragma f/2.4 capabila sa filmeze full HD la 30 de cadre pe secunda si in 720p/120fps, Wi-Fi AC, modul 4G, sistem de operare iOS 8. Camerei nu-i lipseste functia de time lapse introdusa recent si la noile iPhone-uri 6.

iPad Air 2 este disponibila de astazi la precomanda in SUA. Nu ma indoiesc ca vor ajunge cat de curand si in anumite magazine romanesti. In SUA preturile pornesc de la 500USD pentru modelul Wi-Fi, la noi vom vedea.

iPad Air 2 iPad Air 2 iPad Air 2

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *