Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare este unul dintre cele mai asteptate titluri de gaming ale momentului. Va fi lansat oficial in data de 4 noiembrie, atat pe PC-uri cat si pentru consolele de gaming.

Pentru a-l putea juca pe PC aveti nevoie de urmatoarea configuratie minimala: procesor Intel Core i3-530 @ 2.93GHz sau AMD Phenom II X4 810 @ 2.80Ghz, cel putin 6GB memorie RAM, DirectX Version 11, placa de sunet compatibila Direct-X, placa grafica NVIDIA GeForce GTS-450 @ 1GB sau ATI Radeon HD 5870 @ 1GB, precum si conexiune broadband la internet. Jocul este compatibil cu sistemele de operare Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit sau Windows 8.1 64-bit. De asemenea, veti avea nevoie de cel putin 55GB spatiu de stocare liber pe hard disk.

Mai jos aveti si trailer-erele pentru Call of Duty: Advanced Warfare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *