Radius 11 – Hibrid de buget de la Toshiba

Toshiba Satellite Radius 11 este un sistem portabil hibrid cu Windows 8 al carui ecran de 11.6 inch se roteste la 360 de grade. Practic, se poate transforma din laptop in tableta, si invers, extrem de repede. De remarcat ca tastatura se dezactiveaza automat cand este utilizat in rol de tableta, pe model, ati ghicit, Lenovo.

Mai interesant insa este pretul, de aproximativ 330 de Euro, adica un fel de hibrid de buget. Din cate am inteles, va fi disponibil in septembrie si in Europa. Normal, la un pret atat de accesibil, nu poate fi vorba de o configuratie puternica, ci mai degraba de una care poate asigura accesul in programe uzuale, gen in cele de navigare pe internet, in aplicatii office, mesagerie, poate si in cele care permit vizionarea unui film HD.

Toshiba Satellite Radius 11 are un ecran de 11.6 inchi cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli,  procesoare Pentium sau Intel Celeron, pana la 4GB memorie RAM, stocare pe flash-uri de 32GB sau hdd-uri de pana la 500GB. Are un port USB 3.0, inca unul USB 2.0, cititor de carduri SD, port HDMI-out si camera web.

Portabilul Toshiba cantareste 1.31Kg, asa ca poate fi companion permanent pentru informare, socializare si comunicare, de oriunde v-ati afla.

Toshiba Satellite Radius 11

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *