Speedsurfer – smartphone ieftin de la Telekom

Telekom Romania anunta primul sau smartphone sub brand-ul T. Se numeste Speedsurfer, are suport pentru transfer de date 4G, camera de 5MPix cu autofocus, capabila sa inregistreze videoclipuri la rezolutie 720p/30fps, ecran IPS de 4.5 inchi cu o rezolutie de 960×540 pixeli,  procesor quad-core Qualcomm MSM8926 la 1.2Ghz, 1GB memorie RAM si sistem de operare Android 4.3 Jelly Bean. Smartphone-ul Speedsurfer are o capacitate de stocare interna de 8GB, dintre care 5GB sunt utili. De asemenea, telefonul are Wi-Fi, Bluetooth si GPS. Are o grosime de 7.85mm si o greutate de 145 de grame. Functioneaza cu o cartela micro-SIM.

Acesta va fi disponibil la Telekom Romania si in showroom-urile Germanos la un pret de 99 lei cu un abonament Nelimitat L in valoare de 19.95 Euro (TVA inclus), pentru 24 de luni. Acest abonament ofera trafic 4G nelimitat, comunicatii de voce nelimitate in orice retea, 100 de minute de convorbiri in tarile Uniunii Europene si inca 100 de minute internationale in tarile din Zona 2.

Fara contract, telefonul Speedsurfer costa 799 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *