Black Friday Pro – La F64 Studio

In perioada 24-26 octombrie 2014 se desfasoara Black Friday Pro, campanie prin intermediul carei veti putea cumpara produse profesionale cu reduceri de pana la 50% de la F64 Studio. Acestia vor pune la dispozitia fotografilor profesionistil peste 200 de produse din gama pro, din categorii diverse: aparate foto full frame, obiective, tablete si telefoane, plus alte accesorii.

Marcile implicate in aceasa campanie Black Friday Pro sunt Canon, Elinchrom, Nikon, Sigma, Sony, Sandisk si Tamron. Perioada de reduceri va incepe in noaptea de joi spre vineri, la ora 00:00, acestea fiind vizibile in pagina dedicata: http://www.f64.ro/echipament-foto-profesional.

Pentru a putea plasa o comanda cat mai repede trebuie neaparat sa ai un cont in site. Daca nu ai unul, ar fi bine sa-l faci acum.

Chiar si eu sunt curios sa vad ce reduceri vor fi. Parca m-ar interesa si pe mine un mirrorless la un pret bun si poate niste carduri de memorie cat mai bune si cat mai ieftine.

Black Friday Pro

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *