Choice HC500 – Hard disk extern de la Adata, cu protectie antisoc

ADATA anunta lansarea hard-disk-ului extern Choice HC500 de 2.5 inchi, un accesoriu care isi poate dovedi cu siguranta utilitatea in orice scenariu, atat pentru stocarea si backup-ul datelor la care lucram, a colectiilor multimedia sau pentru inregistrarea emisiunilor tv preferate direct de pe televizoarele inteligente. Pe langa un computer, fie ca este laptop, sistem desktop sau portabil hibrid, astfel de accesorii pentru stocare sunt extrem de utile in zilele noastre.

Adata Choice HC500 este disponibil cu capacitati de 500GB, 1TB si 2TB si functioneaza pe tehnologie USB 3.0.  Este livrat cu o aplicatie de backup si asigura protectie antisoc. Are un senzor dedicat, ADATA G Shock, care semnalizeaza socurile accidentale printr-o culoare rosie a LED-ului de pe carcasa. Culoare LED-ului se schimba in albastru dupa ce socul a trecut.

Sunt curios care este principiul de functionare al acestui sistem de protectie, presupun doar ca parcheaza automat capetele hard disk-ului cand senzorul semnaleaza miscarea necontrolata.

Sper sa aflu cat de curand detalii despre disponibilitate si preturi la noi in tara.

Adata Choice HC500

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *