Logitech Z333 – Nou sistem audio 2.1

Logitech anunta sistemul audio 2.1 Logitech Z333 cu o putere maxima de 40W RMS, adica tocmai bun pentru a umple cu muzica sau cu fundalul sonor al unui film o camera de dimensiuni rezonabile. Sistemul Logitech are un subwoofer de 24W si se lauda ca poate reda sunete clare si echilibrate in toate frecventele.

Are buton de control pentru reglarea bass-ului pe subwoofer dar exista si un controller extern pentru setarea nivelului volumului. Dispune de mai multe intrari de 3.5mm si RCA ce permit conectarea simultana a mai multor surse audio, cum ar fi computere, tablete, smartphone-uri sau chiar televizoare.

Sistemul de boxe Logitech Z333 va fi disponibil in Europa spre finalul anului la un pret de aproximativ 50€. La timp as putea spune, ca oricum aveam de gand sa schimb sistemul audio al computerului. Poate este Mosul darnic si cu mine. Sper sa fie si cu voi.

Logitech Z333

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *