Muzica de vineri: Bob Seger

Bob Seger este alegerea saptamanii la Muzica de vineri, noul sau album fiind numai bun pentru a incheia o saptamana aglomerata. Cel putin la mine functioneaza asa.

Albumul se cheama “Ride Out”, dar acest titlu se pare ca nu va semnifica o retragere a muzicianului american. E doar un titlu care suna bine, din cate am inteles.

Oricum, mie Bob Seger intotdeauna mi-a placut, chiar daca in Europa e mai putin cunoscut decat in SUA sa natala. Iar albumul nou e o noua mostra de muzica tipic americana, numai buna intr-un camion, pe autostrada, la un drum foarte lung. Sau ma rog, in masina, pe un drum national, cu 5 camioane care merg cu 40 km/h in fata.

Daca nu stiti cine e domnul in cauza, aduceti-va aminte de scena din “Risky Business” cu un Tom Cruise tanar dansand de mama focului. Da, a lui Seger e piesa aceea.

De pe albumul nou al lui Bob Seger am ales primul single, care poarte titlul de “Detroit Made” si e o piesa in cel mai pur stil al muzicianului american.

Este o piesa reprezentativa pentru album, dar va recomand sincer sa il ascultati pe tot.

Si daca e sa aleg o piesa mai veche, as merge pe “Night Moves”, care intotdeauna a fost preferata mea din creatia lui Seger.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *