Lenovo Smartband SW-B100 – Bratara inteligenta pentru monitorizarea activitatilor fizice

Lenovo intra in hora accesoriilor inteligente cu smartband-ul SW-B100 care poate numara pasii, monitoriza calitatea somnului, poate lua pulsul sau, de ce nu, poate afisa pe ecran diverse notificari receptionate de gadget-urile mobile la care este conectat.

Lenovo spune ca Smartband SW-B100 este compatibil cu sistemele de operare Android 4.3 (sau mai nou) si  iOS 7.1 (sau mai nou) si ca are o aplicatie dedicata care va afisa contoarele pasilor, distantele parcurse, pulsul, implicit cantitatea de calorii consumata in timpul exercitiilor fizice. Normal, aceeasi aplicatie va afisa si grafice zilnice, saptamanale sau lunare.

Normal, veti putea vedea pe ecran si SMS-uri, e-mail-urile primite sau notificari ale aplicatiilor de socializare.

Inca nu se stie cand va fi pe piata si la ce pret. Arata bine, pare usurica si confortabila la purtare. De asemenea, cred ca poate rezista fara probleme la transpiratie sau umiditate. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial Lenovo.

Cu aceasta ocazie, va readuc in atentie un model deja existent la noi pe piata- Samsung Gear Fit.

Lenovo Smartband SW-B100

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *