Lenovo Yoga Tablet 2 cu Windows

Lenovo anunta pe 9 octombrie tableta Lenovo Yoga 2 Pro cu sistem de operare Android si mini-proiector incorporat. Iata ca astazi anunta un model asemanator, Lenovo Yoga Tablet 2, dar cu sistem de operare Windows 8.1 si, din pacate, fara acel mini-proiector. De ce lipseste, habar nu am, pentru ca eu consider ca este mai util pe un astfel de sistem de operare, mai ales pentru prezentari comerciale sau de marketing la sediul clientului.

Deci, pe scurt, fisa tehnica a noii tablete Lenovo Yoga Tablet 2 cu Windows suna in felul urmator: ecran de 13.3 inchi cu o rezolutie de 2560×1440 pixeli, procesor Intel Atom Z3745 tactat la 1.86Ghz, 4GB memorie RAM, stocare interna de 64GB si un acumulator mai mare, de 12800 mAh, care promite 15 ore de autonomie. Altele: Wi-Fi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 4, port micro-USB, port micro-HDMI, camera web de 1.6 MPix si un sistem audio destul de ok, cu doua speakere si un mini-subwoofer.

Vine la pachet cu o tastatura cu bluetooth, un accesoriu extrem de util pentru productivitate. Lenovo Yoga Tablet 2 cu Windows va fi disponibila in SUA din noiembrie, la un pret de 700USD. Arata bine, are performante care permit sustinerea activitatilor uzuale zilnice, asa ca o asteptam cu nerabdare si la noi in tara.

Lenovo Yoga Tablet 2

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *