Lansare oficiala iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Vodafone Romania (P)

Aseara au fost lansate oficial la Vodafone Romania noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, de altfel cele mai asteptate smartphone-uri ale momentului. Evenimentul s-a desfasurat in noul magazin Vodafone din centrul vechi al capitalei, pozitionat pe strada Lipscani. Un magazin cu o suprafata de 100 de metri patrati, dispus pe doua nivele. La parter este magazinul efectiv, cu patru puncte de vanzare si stand-uri cu telefoane, tablete si accesorii, in timp ce la etaj se afla o zona de relaxare cu regim de bar, care va functiona pana tarziu in noapte. In timpul anotimpurilor calde, langa magazin va functiona si o terasa. Din cate am inteles, este primul dintre cele 100 care vor fi deschise in toata tara.

Deci, incepand de astazi, noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile la Vodafone Romania impreuna cu pachetul RED 49, care include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala , 4.5GB trafic de date, 1500 de minute internationale si in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la TV prin SeeNow si la muzica prin Zonga. Este un abonament facut special pentru cei care comunica mult, atat in tara cat si in strainatate, si care se folosesc permanent de internetul mobil.

Mai exact, iPhone 6 Plus de 64GB costa 2065 Lei cu un abonament RED 49 incheiat pe 2 ani iar iPhone 6 Plus de 128GB costa 2505 lei cu acelasi contract.

iPhone 6 Plus cu 16GB are pret de pornire de la 269 Euro (cu un abonament RED 59) iar la liber costa 854 Euro. iPhone 6 Plus cu 64GB are pret de pornire de 369 Euro (cu un abonament RED 59) iar la liber costa 974 Euro. iPhone 6 Plus cu 128GB (cu un abonament RED 59) are pret de pornire de 469 Euro iar la liber costa 1089 Euro.

iPhone 6 cu 16GB costa 1184 Lei la incheierea unui contract RED 49 pe 2 ani. In functie de abonamentul contractat, pretul acestuia pleaca de la 169 Euro iar la liber costa 734 Euro. iPhone 6 de 64GB are preturi de pornire de la 269 Euro (cu un abonament RED 59) iar la liber costa 585 Euro. Modelul cu 128GB are preturi intre 369 Euro si 974 Euro.

Din cate am inteles, Vodafone Romania are un stoc consistent de iPhone-uri 6 si 6 Plus, cifra fiind una cu patru zerouri in coada. Exista si oferte speciale de buy-back, prin care puteti achiziona un iPhone 6 sau 6 Plus la preturi mai mici, poate chiar cu costuri zero.

Micutul magazin s-a aglomerat brusc la ora 24.00, cand au fost lasati sa intre primii cumparatori de iPhone 6 sau iPhone 6 Plus. Iar primul client al unui iPhone de la Vodafone Romania a fost de fapt o clienta. 😀

Cateva imagini de la evenimentul de lansare, mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *