LG 31MU97 – Monitor IPS de 31 de inchi cu rezolutie 4K, pentru profesionisti

LG anunta noul monitor 31MU97 cu ecran IPS de 31 de inchi si rezolutie 4K (4096×2160 pixeli), bun atat pentru aplicatii profesionale cat si pentru divertisment multimedia. Dar in principal acesta este dedicat fotografilor, editorilor video sau artistilor grafici, pentru ca este in stare sa ofere imagini clare, cu o paleta coloristica bogata pe 10 biti, ecranul IPS fiind in stare sa redea 99.5% din spatiul de culoare Adobe RGB. Monitorul are suport pentru standardul de culori DCI, utilizat in special in domeniul video si care reproduce in mod realist culorile, acoperind 97% din spectrul de culori DCI-P3 (standard pentru proiectoare cinema digitale si camere digitale).

In plus, dispune de tehnologie Dual Color Space care afiseaza doua moduri de culoare in acelasi timp. De asemenea, monitorul Digital Cinema 4K poate fi calibrat hardware cu ajutorului software-ului LG True Color Pro.

Ecranul este in format 17:9, ofera un contrast 1.000.000:1, unghiuri largi de vizualire de 178/178 grade si este acoperit cu strat anti-stralucire. Sta foarte bine si la capitolul conectica: are doua porturi HDMI, un hub USB 3.0 cu patru porturi, un port mini-Display si inca un Display-Port. LG 31MU97 este echipat cu un picior de sustinere cu pivot, care permite asezarea lui in cea mai confortabila pozitie de lucru.

LG 31MU97 este disponibil incepand din aceasta saptamana si un Europa, mai exact in Germania si Marea Britanie. Va sosi curand si in Olanda, Spania si Polonia. Despre Romania nu se comunica nimic. In State costa aproximativ 1400 USD.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.