ASUS la Dreamhack Masters 2014

Dupa cum stiti poate, in acest weekend se desfasoara la Sala Polivalenta din Bucuresti evenimentul de gaming Dreamhack Masters. ASUS, producator cunoscut deja pentru produsele sale ROG – Republic of Gamers, nu avea cum sa lipseasca de acolo. De altfel, are unul dintre cele mai generoase si mai interesante spatii expozitionale din cadrul evenimentului, pozitionat chiar in sala centrala, unde se desfasoara cele mai importante partide de gaming. Si, normal, unul dintre cele mai aglomerate.

Asa ca, daca vreti sa vedeti si sa testati cele mai noi produse si accesorii de gaming marca ROG, ar cam fi bine sa treceti pe acolo. ASUS expune atat noile laptopuri de gaming ROG G771, ROG G551 si ROG G750 cat si unitatile desktop ROG G20 si ROG GR8, acesta din urma fiind un sistem ultra-compact pregatit pentru Steam OS.

Dar acolo face senzatie sistemul customizat Strix in forma de bufnita, la care s-a lucrat in Taiwan timp de o luna. Arata foarte bine, toti vizitatorii spatiului ASUS sunt impresionati de acesta si nu putini intreaba daca este de vanzare.

De asemenea, puteti incerca si testa accesorii de gaming din gama Strix, adica mousi, tastaturi si casti. Am vazut si doua super-sisteme cu noile placi video Strix GTX 970 si Strix GTX 980. Se desfasoara si concursuri de Dota 2.

Cateva imagini cu spatiul expozitional ASUS la Dreamhack Masters, in continuare.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *