Logitech la Dreamhack Masters: Accesorii de gaming si concurs de Cosplay

La Dreamhack Masters am trecut si pe la spatiul expozitional al celor de la Logitech Romania, si ei arhicunoscuti pentru calitatea accesoriilor de gaming pe care le produc, de la tastaturi si pana la mousi sau casti.

Aglomeratie si acolo, nu aveai loc sa arunci un ac pentru ca se desfasurau tot felul de concursuri cu premii misto. Chiar am nimerit in timpul lansarii noii tastaturi mecanice de gaming Logitech  G910 Orion Spark, un accesoriu de top, facut sa satisfaca pretentiile celor mai inraiti gameri.

Este prima tastatura la care vad personalizare individuala a culorii de iluminare pentru fiecare tasta in parte. Astfel iti poti seta tastele cele mai importante intr-o anumita culoare sau chiar marca diferite combinatii, in functie de jocul pe care il preferi sau de aplicatiile utilizate.

De asemenea, tastatura are suport pentru smartphone sau tableta dar si o noua aplicatie de control Arx Control, care merge cu Logitech Gaming Software, astfel ca pot fi vizualizate informatiile importante chiar si pe un dispozitivul mobil. Normal, tastatura Logitech G910 are noua butoane programabile si pana la 27 de comenzi pe trei profiluri. Daca vreti sa o vedeti si sa o testati, treceti neaparat si pe acolo.

Dupa prezentarea oficiala a noii tastaturi, a urmat un interesant concurs de Cosplay, ca si la editia precedenta a Dreamhack de altfel. Insa daca atunci au castigat numai fete, acum a fost randul baietilor sa-si adjudece premiile Logitech. Castigatorii au fost alesi in functie de aprecierea publicului prezent, prin intermediul unui decibelmetru care a masurat nivelul zgomotului aplauzelor generate. Sincer, nu mi s-a parut prea eficienta metoda de jurizare, pentru ca au fost costume mult mai interesante la fete. 😀 😛

Imagini din timpul concursului de Cosplay din spatiul expozitional Logitech la Dreamhack Masters, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *