Mad Catz la Dreamhack Masters 2014

Normal ca nu puteam trece asa, fara sa arunc o privire mai atenta la super-accesoriile de gaming Mad Catz, aduse la Dreamhack Masters de catre cei de la pc-coolers.ro. Nu de alta, dar am vazut cateva care mi-au placut foarte tare. Stiam de ele dar nu am avut ocazia sa le vad pe viu pana acum. Asa ca, pentru cateva momente m-am oprit si la ei.

Am vazut gamepad-ul C.T.R.L. R cu bluetooth, compatibil cu smartphone-uri cu Android si cu sisteme PC/MAC. Are suport de prindere pentru smartphone si ofera toate functiile unui gamepad obisnuit, plus butoane pentru control multimedia. Promite o autonomie de pana in 40 de ore de utilizare, cu 2 baterii AA. Poate fi utilizat si ca un mouse bluetooth.

Nu am trecut cu vederea nici tastatura S.T.R.I.K.E. 7, buna pentru orice tip de joc, fie ca este RPG, FPS, MMO sau RTS. Are sasiu metalic, un design modular pentru aranjarea componentelor in functie de preferintele voastre si taste cu membrana speciala, care ofera un feedback asemanator celor mecanice. Este compusa din cinci module separate: unul cu ecran VENOM, pentru navigarea prin setarile tastaturii, programarea macro-urilor sau iluminarii de fundal, tastatura principala, un modul cu patru butoane suplimentare programabile, un bloc numeric si un palm rest activ cu inaltime ajustabila.

Cel mai misto mouse intalnit de mine pana acum era prezentat acolo. Este vorba de R.A.T. 7, care arata al dracului de bine. Are un senzor laser de 6400 dpi si permite ajustare atat din punct de vedere al dimensiunilor, pentru a se potrivi fizionomiei palmei voastre, cat si al greutatii. Nu-i lipsesc cinci butoane programabile sau pachetul software pentru customizare.

M-a impresionat placut si mouse-ul R.A.T. TE, considerat de catre cei de la Mad Catz ca fiind cel mai usor mouse de gaming la ora actuala. Nu stiu daca este asa, dar chiar este un gadget usor. Este disponibil in mai multe culori, are un senzor laser de 8200 dpi, 9 butoane programabile si poate fi ajustat pe lungime.

Am ramas masca cand am vazut controller-ul X-55 RHINO, dedicat celor innebuniti dupa simulatoarele de zbor. Cu joystick cu forta ajustabila, cu doua manete de gaze, si ele cu forta de actionare ajustabila, cu tot felul de comutatoare si butoane rotative, mi s-a parut ca in fata mansa unui avion. Cred ca este cool sa te joci cu asa ceva.

Interesante si castile F.R.E.Q. 4D cu tehnologie ViviTouch dezvoltata de Bayer. Sunt de tip circumaural (acopera urechea in intregime), au difuzoare de 50mm si am inteles ca sunt in stare sa redea un sunet bogat, cu un bass placut si care nu deranjeaza. Din pacate nu am avut cum sa le ascult acolo, dar le voi incerca cu prima ocazie.

Cateva imagini de la standul Mad Catz la Dreamhack Masters 2014, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *