ASRock la Dreamhack Masters 2014

Si cei de la ASRock au fost prezenti cu un stand la evenimentul de gaming Dreamhack Masters 2014 desfasurat la Sala Polivalenta din Bucuresti. Am vazut acolo atat meseriasul sistem ASRock M8, despre care v-am povestit si eu impresiile mele, dar si inca doua sisteme de prezentare, unul pe tehnologie AMD, celalalt cu Intel.

Primul avea o placa de baza ASRock Z97X Killer, 16GB memorie RAM si o placa grafica AMD Radeon 290X de la Sapphire. Celalalt era echipat cu o placa de baza ASRock Fatality 990FX Killer, tot 16GB memorie RAM si o placa AMD Radeon 290. Sa mai spun ca pe ambele mergea foarte League of Legends? Nu ma indoiesc ca si alte jocuri, mult mai consumatoare de resurse hardware, ar fi functionat fara probleme pe acele sisteme de test. Din cate stiu placile de baza din gama de top ale celor de la ASRock sunt apreciate cum se cuvine atat la noi cat si la nivel international.

Acolo s-au desfasurat cateva concursuri de LOL 1 versus 1 la standul ASRock la Dreamhack Masters, cu premii chiar interesante. Din cate am vazut, castigatorii au plecat acasa si cu placi de baza, pe langa obisnuitele materiale promotionale.

Cateva imagini cu prezenta ASRock la Dreamhack Masters 2014, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *