HTC Rapid Charger 2.0: incarcare mult mai rapida

HTC Rapid Charger 2.0, aratat recent pe pagina web a celor de la HTC, este un incarcator care promite incarcarea cu 40% mai rapida a dispozitivului tau mobil.

In acest scop foloseste tehnologia Qualcomm Quick Charge; asta inseamna ca, pentru a beneficia de avantajele incarcatorului, e nevoie ca si telefonul tau sa suporte acest lucru.

HTC mentioneaza si aparatele care dispun de asa ceva. Astfel, daca ai un One M8, One M8 Harman Kardon Edition, One E8, One Remix sau Desire EYE, iti poti incarca aparatul mai repede. Si M7 suporta standardul mai vechi, deci viteza de incarcare ar trebui sa fie mai mare, dar nu ca la aparatele care dispun de versiunea mai noua.

Deocamdata nu este afisat si un pret, dar e de banuit ca pagina va fi actualizata si cu aceasta informatie cand se va sti unul. De asemenea, nu ma indoiesc ca va avea si o varianta pentru prizele europene.

Personal, cred ca timpul de incarcare al unui dispozitiv mobil este o caracteristica foarte importanta, astfel ca orice imbunatatire nu poate fi altfel decat binevenita.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *