ASUS Gadget Girls @ Dreamhack Masters 2014

O prezenta placuta in zona expozitionala ASUS de la Dreamhack Masters 2014 era cu siguranta cea a frumoaselor hostese ASUS. Vesele, placute, faceau poze cu toti vizitatorii care calcau pragul zonei ASUS. Nu prea aveau timp de odihna din cate am constatat. Normal, nu am putut rezista si am facut si eu cateva instantanee, unele dintre ele chiar reusite, tinand cont de conditiile de lumina de acolo.

Dar ramane sa judecati voi. Gasiti mai jos o galerie cu frumoasele gadget girls ASUS de la Dreamhack 2014. Avem galerii si de la editii precedente: Dreamhack 2012 si Dreamhack 2014 (editia din aprilie). In cateva dintre poze apar si noile casti de gaming din gama Strix.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *