Cosplay la Dragon Con 2014

Am vazut saptamana trecuta cateva personaje cosplay chiar interesante la Dreamhack Masters 2014. Pesemne ca vom vedea altele la evenimentul Ice Comic Con 2014 care se va desfasura saptamana viitoare la Palatul Copiilor din Bucuresti.  Din cate imi aduc aminte editia East European Comic Con defasurata in luna mai a fost chiar atractiva din acest punct de vedere. Normal ca voi incerca sa ajung si pe acolo, in limita timpului disponibil.

Pana atunci, hai sa vedem cam cum arata acest gen de evenimente prin America, cum ar fi Dragon Con de exemplu, care s-a desfasurat in Atlanta in luna septembrie.

Cu siguranta o sa va placa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *