Portege Z20t – Portabil hibrid 2-in-1 de la Toshiba

Toshiba anunta portabilul hibrid 2-in-1 Toshiba Portege Z20t, la care ecranul se detaseaza de corpul cu tastatura. Acesta are un ecran IPS tactil de 12.5 inchi cu rezolutie full HD, este dotat cu procesoare Intel Core M care integreaza o placa grafica Intel HD 5300, pana la 8GB memorie RAM iar stocarea se face pe SSD-uri cu o capacitate de pana la 256GB. Este un portabil hi

Tableta incorporeaza un port micro-HDMI, inca unul micro-USB si un slot pentru carduri microSD. Corpul cu tastatura are un port HDMI si doua porturi USB 3.0. Echipamentul dispune de conectivitate Wi-Fi AC, Bluetooth 4.0, port Ethernet Gigabit in corpul cu tastatura si optional modul 3G/4G. Pe tableta exista o camera cu o rezolutie de 5Mpix.

Tableta promite o autonomie de pana la 8 ore, in timp ce intreg ansamblul (plus acumulatorul din corpul cu tastatura) poate fi utilizat pana la 16 ore. Tableta are o grosime de 8.8 mm iar intreg ansamblul portabil de 21mm. De asemenea, intreg portabilul cantareste 1.6Kg iar tableta numai 800 de grame.

Optional poate fi accesorizat cu un stylus Wacom, util pentru scrierea unor notite de mana sau pentru un control mai precis al cursorului in anumite aplicatii. De asemenea, sistemul de andocare al tablatei permite asezarea acesteia in pozitie de prezentare, cu ecranul indretat catre interlocutori.

Fiind un portabil targetat in special catre zonele profesionale, Portege Z20t dispune de suita Tosiba EasyGuard care promite pastrarea datelor in siguranta.  Aceasta include sistem de securitate Trusted Platform Module (TPM) si Intel Active Management Technology (AMT) care permite permite monitorizarea si managementul echipamentului de la distanta. De asemenea, portabilul rezista cu succes unei caderi de la o inaltime de 76cm.

Toshiba Portege Z20t va fi pe piata la inceputul anului viitor.

Toshiba Portege Z20t Toshiba Portege Z20t Toshiba Portege Z20t Toshiba Portege Z20t Toshiba Portege Z20t Toshiba Portege Z20t Toshiba Portege Z20t Toshiba Portege Z20t

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *