GOCLEVER Insignia 550i – smartphone octa-core

GOCLEVER Insignia 550i marcheaza o premiera in istoria acestui brand – primul smartphone octa-core al companiei. Acesta ruleaza Android 4.4.2.

Vorbim despre un aparat cu procesor cu opt nuclee la 1,7 GHz, ajutate in functionare de 2GB de memorie RAM. Aparatul e unul de 5,5 inchi, ecranul IPS avand o rezolutie Full HD.

Memoria interna ar putea fi mai mare, ea fiind de doar 8GB, dar producatorul a inclus la GOCLEVER Insignia 550i si un slot microSD, ca sa o poti extinde cu usurinta.

Camerele sunt de 13 megapixeli, cea principala, si 2 megapixeli, cea secundara.

Aparatul este unul dual SIM si are o baterie de 2500 mAh. Este interesant de vazut daca va fi si varianta cu doua baterii – nu ar fi prima oara la GOCLEVER.

Pretul incepe de la 989 de lei.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.