Genius DX-7000X – Mouse ieftin care functioneaza pe orice suprafata

Genius anunta astazi mouse-ul wireless DX-7000X, care se poate dovedi un companion de nadejde pentru laptopul tau. Ba, mai mult, producatorii il lauda ca poate fi utilizat fara probleme pe orice suprafata, inclusiv pe blaturi de granit, mese din lemn si chiar pe un covor. Ramane de vazut daca chiar asa este. Senzorul are o rezolutie de 1200 dpi si functioneaza cu tehnologie Blue Eye.

Mouse-ul Genius DX-7000X poate fi utilizat atat de dreptaci, cat si de stangaci. Compartimentul de baterie se potriveste atat cu baterie AA cat si cu una AAA iar receptorul care se conecteaza prin USB la portabil este unul de dimensiuni mici, pe care nu va trebui sa-l scoti de fiecare data.

Si nici nu este deloc scump. Costa numai 50 de Lei.

Genius DX-7000X Genius DX-7000X

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *