Sistem audio portabil wireless Fidelio, de la Philips

Interesant sistemul asta wireless stereo Fidelio de la Philips, P8BLK/10, care permite redarea melodiilor preferate atat prin conexiune wireless bluetooth cat si prin intermediul unui conector auxiliar de 3.5mm.

Este compatibil atat cu produsele Apple, iPod, iPho sau iPad, cat si cu telefoanele sau tabletele cu Android. De altfel, nu vad de ce nu ar functiona cu orice dispozitiv care are conexiune bluetooth.

Sistemul audio Philips Fidelio P8BLK/10 incorporeaa tehnologie audio performanta, in starea sa redea un sunet clar si bogat, insotit atat de sunete inalte cat si de cele joase. De asemenea, poate reda o putere de 20W RMS, de ajuns pentru a face ceva galagie intr-o camera de dimensiuni rezonabile. Acumulatorul din dotare promite o autonomie de pana la 8 ore. Nu-i lipseste un port USB care permite incarcarea dispozitivelor mobile.

Din cate am vazut pe internet, aceste mini-sistem portabil din gama Fidelio are un pret de aproximativ 150 de Euro. Si imi place cum arata, are un design premium, de calitate, pe masura gamei din care face parte. Din pacate, nu l-am vazut in oferta magazinelor noastre, asa ca va trebui sa va orientati catre o comanda de pe site-urile internationale.

Philips Fidelio P8BLK/10 Philips Fidelio P8BLK/10

Philips Fidelio P8BLK/10

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *