La meci, cu Samsung Galaxy Note 4

Aseara am asistat la meciul amical de fotbal dintre selectionata Romaniei si cea a Danemarcei, partida incheiata cu scorul de 2 – 0 in favoarea noastra, dupa cum bine stiti. Un meci amical dar totusi unul frumos, de angajament, cu un rezultat bun pentru moralul echipei si al noului antrenor. Parca as fi vrut sa fie mai multa lume in tribune. Pustiulica a mers pentru prima data pe Arena Nationala si a fost tare incantat.

Cum il aveam pe Samsung Galaxy Note 4 la mine, am zis sa mai fac cateva poze si filmari in afara obisnuitului selfie de pus pe Facebook. Nu de alta, dar chiar nu am apucat sa ii utilizez prea mult functiile foto si video. Iar aseara a fost un moment chiar potrivit. Dupa cum ma asteptam, Note 4 s-a achitat cu succes de datorie iar rezultatele sunt clare, cu o paleta coloristica vibranta si un nivel ridicat al detaliilor, chiar daca conditiile de lumina nu pot fi comparate cu cele dintr-o zi insorita. Ce bun ar fi fost un zoom optic. Insa prezenta sistemului de stabilizare optic este cu siguranta benefica.

Cateva poze de acolo, mai jos.

In continuare, puteti vedea cele doua goluri ale echipei Romaniei, filmate la rezolutie 4K (ma rog, UHD) cu Note 4.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *