SpeedTab – Tableta de la Telekom

Telekom Romania anunta prima tableta sub brand propriu, SpeedTab pe numele ei. Aceasta are un pret de pornire de la 279 Lei, la contract Nelimitat T pe 24 Luni (33.48 Euro/Luna cu TVA inclus). La liber costa 1299 Lei.

Specificatiile tabletei sunt urmatoarele: ecran IPS cu o diagonala de 10.1 inchi si o rezolutie de 1280×800 pixeli, procesor quad-core Hisilicon Kirin910 Cortex-A9  tactat la 1.6Ghz, asistat de un procesor grafic Mali 450, 1GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 8GB, expandabila prin carduri microSD de pana la 32GB, sistem de operare Android 4.2.

Nu-i lipseste conexiune Wi-Fi dar nici modul 3G/4G, plus camera foto de 3Mpix pe spate si inca una de 0.3Mpix in fata. Tableta SpeedTab are o grosime de 9.9mm, o greutate de 620 de grame si un acumulator de 6600mAh, care promite o autonomie de 10 ore la utilizare in aplicatii multimedia.

Sunt curios cum se misca aceasta tableta, in special pentru ca este laudata ca se descurca excelent la vizionarea filmelor sau in alte aplicatii multimedia. Chiar are si sistem audio stereo cu DTS Surround.

Telekom Speedtab

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *