Vrei smartwatch cu fata de Rolex? Nu se poate!

Una dintre bucuriile care vin cu un smartwatch este aceea ca poti sa il faci, teoretic, sa arate ca orice ceas de lux de pe planeta. Azi vrei Rolex, e Rolex. Maine Certina, iti descarci o fata de Certina, si tot asa. Right? Wrong!

Faptul ca e plin de fete de smartwatch descarcabile care copiaza designuri celebre nu a cazut bine marilor producatori de ceasuri, care s-ar fi enervat si ar fi inceput sa serveasca “cease and desist” site-urilor care ofera asa ceva. Cu alte cuvinte, li s-a spus frumos sa termine, pana nu se petrece ceva nasol.

Marcile care au decis sa se protejeze in felul acesta sunt  IWC, Panerai, Omega, Fossil, Armani, Michael Kors, Tissot, Certina, Swatch, Flik Flak si Mondaine, conform TorrentFreak.

Stirea a fost confirmata si de proprietarul unui asemenea site, care parea impacat cu ideea, atata vreme cat companiile detin drepturile in cauza.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *