Tableta ieftina cu 4G de la Vodafone: Smart Tab 4G

Vodafone anuntat tableta Smart Tab 4G care poate fi achizitionata cu avans de 0 Euro, la un abonament de 15 Euro pe luna, sau fara contract la pretul de 199 Euro (TVA inclus).

Este prima tableta Vodafone care permite conectivitate 4G, viteza maxima de transfer fiind de pana in 150 Mbps. Are un ecran IPS de 8 inchi cu o rezolutie de 1280×800 pixeli, un procesor Qualcomm MSM8916 quad-core tactat la 1.2 GHz, 1GB memorie RAM si o capacitate de stocare interna de 8GB, expandabila prin carduri microSDHC de pana la 64GB. Tableta are si o camera foto de 5Mpix, inca una frontala de 2Mpix si functioneaza pe bazele sistemului de operare Android 4.4 Kit Kat.

Acumulatorul de 4060mAh din dotare promite o autonomie de pana la 5 ore de vizionare video prin internet 4G. Vodafone Smart Tab 4G are o grosime de 8mm si o greutate de numai 330 de grame, astfel ca o puteti lua cu voi oriunde ati merge.

Pentru mai multe detalii despre noua tableta puteti accesa: https://www.vodafone.ro/shop/tablete/vodafone-smart-tab-4g.

Vodafone Smart Tab 4G

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *