Tu ce ai vrea sa faci in spatiu?

Philips lanseaza in Romania aparatele de barbierit din seria 9000, pe care le lauda ca fiind cele mai avansate din punct de vedere tehnologic de pana acum. Noile aparate promit un barbierit perfect, avand un sistem cu capete flexibile care urmareste eficient conturul fetei precum si lame V-Track de mare precizie, care permit taierea firului de par cu pana la 30% mai aproape de piele.

Noua serie 9000 de aparate de barbierit de la Philips este disponibila cu preturi de la 1108 Lei, pentru modelul S9031, si pana la 2121 Lei, pentru modelul S9711.

Interesant si modul de promovare al acestui aparat de barbierit. Divizia Philips de Ingrijire Personala organizeaza un concurs in intreaga lume prin intermediul caruia pot fi castigate 20 de bilete pentru calatorii in spatiu! Da, ati citit bine. 😀

Au incheiat un parteneriat special pe o perioadă de doi ani cu XCOR Space Expeditions pentru calatorii spatiale la bordul navelor XCOR Lynx Mark I si XCOR Lynx Mark II. Normal, castigatorii vor avea acces si la serviciile de formare a astronautilor din cadrul Expeditiilor Spatiale XCOR.

In Romania, marele premiu va fi oferit unui singur participant la concursul care se va desfasura pe site-ul www.philips.ro/provocareaspatiului, pana in data de 31 decembrie 2014. Participantii trebuie sa raspunda la intrebarea: “Tu ce ai vrea sa faci in spatiu?”

Lansarea in spatiu se va face de pe aeroporturile spatiale din Mojave si Curaçao. Pasagerii vor experimenta gravitatia zero, imponderabilitatea, plus ca vor avea ocazia sa vada Pamantul de sus, din spatiu. Tare concursul asta!

Philips S9511

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *