Philips 231P4QUPES – Monitor pentru laptop

Cunosc destui utilizatori de laptop care il folosesc impreuna cu un monitor la birou, pentru a extinde imaginea pe ecranul mai mare al acestuia. Si ii inteleg, ecranele ultraportabilelor sau ale ultrabook-urilor se pot dovedi prea mici in anumite aplicatii si pentru a lucra confortabil (din punct de vedere vizual) au nevoie de un ecran mai mare, mai generos.

Iata ca MMD anunta un monitor pentru laptop, Philips USB Docking 231P4QUPES, cu ecran de 23 de inchi. Acesta este de tip IPS, in format 16:9, are o diagonala de 23 de inchi, o rezolutie full HD, luminozitate de 250 cd/mp, contrast nativ 1000:1, timp de raspuns 7ms. Tehnologia IPS presupune redarea unor imagini cu o paleta coloristica frumoasa si unghiuri largi de vizualizare.

Laptopul se conecteaza la monitor prin intermediul unui cablu USB, nu este nevoie nici de conector HDMI, nici de vreunul VGA. Totul se face prin intermediul unui cablu USB. Monitorul are la randul lui inca un hub cu porturi USB, dintre care unul USB 3.0, prin intermediul caruia pot fi conectate diverse accesorii periferice.

De asemenea, monitorul incorporeaza un sistem audio 2×1.5W. Fiind un echipament profesional, are un sistem care permite inclinarea ecranului, rotirea lui dar si ajustarea inaltimii acestuia, pentru ca pozitia de lucru sa fie cat mai confortabila.

Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul oficial Philips.

Philips Monitor pentru laptop

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *