Acum poti plati cu Bitcoin la F64.ro

F64 Studio anunta introducerea metodei de plata prin moneda digitala Bitcoin, cred ca prima initiativa de acest gen din Romania (corectati-ma daca gresesc). Bitcoin este un sistem de plata electronic open-source si descentralizat de tip peer-to-peer care, teoretic, nu permite falsificarea sumelor sau urmarirea utilizatorilor. Mai multe informatii despre acest sistem de plata electronic pot fi aflate de aici.

Odata cu noul sistem de plata cu Bitcoin, F64 deruleaza si un concurs pentru clientii sai. In perioada 28 noiembrie – 3 decembrie 2014, fotografii profesionisti sau amatori sunt invitati sa surprinda „spiritul national“ printr-un concurs inedit, cu reguli extrem de simple.

1. Trebuie sa faca o poza care sa surprinda spiritul national.

2. Trebuie sa urce acea poza online impreuna cu hashtag-ul #1DecembriecuF64.

Imaginile participante la concurs vor fi jurizate intre 4 si 9 decembrie, urmand ca pe 10 decembrie clientul castigator sa fie premiat cu 1 Bitcoin (aprox. 1300 Lei). De asemenea, la finalul competitiei vor fi selectate 18 fotografii care vor fi publicate pe pagina de Facebook a F64.

Bitcoin F64.ro

Mentionez ca aceasta metoda de plata o poti vedea cand esti logat in site, dupa ce ai adaugat produsul dorit in cosul de cumparaturi si urmezi pasii pentru achitarea comenzii.

Chiar sunt curios cate cumparaturi se vor face in perioada urmatoare cu aceasta moneda virtuala pe www.f64.ro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *