Craciunul la Viena, intr-un glob de cristal

Cine nu ar vrea sa petreaca macar cateva zile de sarbatori in Austria, Bavaria, la Viena, Munchen sau Salzburg, sau in orice satuc mic in mijlocul Apilor, locuri in care atmosfera de Craciun este parca din povesti. Nu are cum sa nu-ti placa strazile luminate, case superb decorate sau pietele de Craciun, unde te poti distra sau cumpara produse traditionale, de la cele mestesugaresti si pana la cele culinare. Craciunul la Viena este o experienta pe care oricine ar trebui sa o traiasca macar o data in viata. Cel putin asa mi-au spus cativa amici…

Mi-am propus sa merg vreodata pe acolo, cine stie, poate vom ajunge candva. Pana atunci, ma uit cu nesat pe internet la poze dar si la imaginile video care surprind atmosfera de Craciun de acolo, cum sunt cele din videoclipul de mai jos. Imagini care nu fac decat sa-mi sporeasca pofta, sa-mi atate imaginatia… Un videoclip time lapse in care locurile cele mai frumoase si mai reprezentative din Viena incap intr-un glob de cristal.

Vienna – Magic of Advent (Timelapse) from FilmSpektakel on Vimeo.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *