HP Elitebook Folio 1020 – Usoare, subtiri, performante (dar la anul)

HP anunta noua linie Elitebook Folio 1020 de ultraportabile subtiri si usoare, cu o grosime de numai 15.2mm si o greutate intre de 1.04Kg – 1.27Kg.  De asemenea, au capacitati native de rezistenta la socurile accidentale si pot functiona fara probleme in medii cu o umiditate peste medie sau la temperaturi extreme. Bineinteles, sunt echipamente dedicate in special utilizatorilor din mediile de business.

Sunt doua modele: unul, EliteBook Folio 1020, care va fi lansat in februarie 2015, si inca unul EliteBook Folio 1020 Special Edition, disponibil mai spre primavara. Normal, modelul Special Edition va fi cel mai usor, avand o carcasa cu aliaj de magneziu si litiu, plus fibra de carbon.

Ambele au un ecran de 12.5 inchi, cel mai ieftin cu rezolutie full HD, cel Special cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, procesoare Intel Core M Broadwell, pana la 8GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri de pana la 256GB, accesorii de securitate gen modul TPM si cititor de amprente. Autonomia unui astfel de ultraportabil ar fi de pana in 9 ore.

Inca nu au fost dezvaluite preturile, insa nu cred ca va asteptati sa fie cumva ieftine.

Via.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *