Lenovo W550s – Workstation portabil

Se pare ca va fi o editie interesanta in materie de laptopuri la CES 2015 in Las Vegas. Pentru ca au inceput deja sa curga anunturile oficiale cu laptopuri care vor ajunge pe piata in primavara anului viitor, unele chiar imediat dupa evenimentul din America.

Cum este si cazul laptopului profesional Lenovo Workstation W550s, unul dedicat in special inginerilor si proiectantilor care au nevoie de un sistem portabil cu o putere de procesare superioara. De altfel este un echipament certificat pentru diverse aplicatii CAD.

Vine in diverse configuratii, in functie de nevoi dar si de bugetul alocat. Poate avea ecran de 15 inchi IPS cu rezolutie 3K (2880×1620 pixeli) sau altul cu rezolutie FHD (1920 x 1080 pixeli), chiar si tactil, procesoare Intel Core i7 de generatia a 5-a Broadwell, pana la 16GB memorie RAM, placa grafica NVIDIA Maxwell cu 2GB VRAM. Normal, ca mai la toate laptopurile profesionale, ne asteptam ca si Lenovo W550s sa fie rezistent la socurile accidentale si sa poata functiona fara probleme la temperaturi extreme sau in medii cu o umiditate ridicata.

Interesant si sistemul de alimentare care permite schimbarea bateriei fara ca laptopul sa se opreasca, adica “no downtime”! Revenim cu detalii legate de preturile de comercializare si de disponibilitate cand ne vor parveni.

Via.

Lenovo Workstation W550s Lenovo Workstation W550s Lenovo Workstation W550s

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *