YotaPhone 2 – Smartphone-ul cu doua ecrane revine

Compania rusa Yota a anuntat oficial a doua generatie a smartphone-ului cu doua ecrane YotaPhone 2.  De remarcat ca al doilea ecran este de tip e-ink si, mai nou, are functii tactile.

La specificatii, smartphone-ul rusesc sta in felul urmator: are un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2.2 GHz, 2 GB memorie RAM, stocare interna de 32GB, acumulator de 2500mAh care poate fi incarcat prin inductie electromagnetica, Bluetooth 4.0, NFC, o camera principala de 8 Mpix si inca una de 2.1 Mpix, sistem de operare Android 4.4.3.

Ecranul principal este unul Super Amoled de 5 inchi cu rezolutie Full HD, protejat cu Gorilla Glass 3. Pe spate se afla cel de-al doilea ecran, e-ink, de 4.7 inchi cu o rezolutie de 540×960 pixeli, protejat la randul lui tot cu Gorilla Glass 3. Producatorii spun ca utilizarea exclusiva a acestui ecran e-ink ofera o autonomie de pana la 5 zile, in mod de citire.

Normal, observam o schimbare in bine a design-ului terminalului, acum cu forme mai rotunjite si un look mai atragator. YotePhone 2 va fi disponibil in curand si in Europa, la un pret aproximativ de 500 Euro. Sunt curios daca va ajunge si pe la noi prin tara.

Via.

YotaPhone 2

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *