Philips BDM4065UC – Un monitor cat un televizor de mare

MMD anunta monitorul Philips BDM4065UC cu o diagonala de 40 de inchi si rezolutie 4K Ultra HD, un adevarat monstru am putea spune, cat un televizor de mare. Normal, atat datorita diagonalei generoase cat si rezolutiei de 3840×2160 pixeli, acest monitor va fi preferat in primul rand de profesionisti si in special de catre cei care folosesc computerele pentru prelucrare grafica, proiectare sau editare foto-video.

Ca sa nu mai spun ca pe un astfel de ecran pot fi afisate simultan mai multe aplicatii in ferestre active, ceea ce se traduce intr-o productivitate crescuta la locul de munca. Bineinteles, poate fi asezat fara retinere si in living, pentru ca filmele se vor vedea foarte bine pe el. De asemenea, dispune de tehnologie MultiView care permite afisarea a patru ferestre full HD simultan.

Si la capitolul conectivitate sta foarte bine. Are DisplayPort digital 1.2, care suporta transfer de date la o viteza de pană la 10.8 Gbps, este compatibil MHL pentru redarea imaginilor prin conexiune cu fir de pe telefoane sau tablete cu Android, si nu-i lipsesc 4 porturi USB 3.0 sau altele HDMI 1.4.

Monitorul Philips BDM4065UC este disponibil in magazinele din Europa din aceasta luna. Are un pret in jurul a 800 de Euro.

Philips BDM4065UC

Specificatiile tehnice complete sunt disponibile mai jos.

LCD panel type, size VA LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 39.56 inches / 100.5 cm
Optimal resolution 3840 x 2160 @ 60 Hz
Viewing angle 176º (H) / 176° (V), @ C/R > 20
Brightness 300 cd/m²
Brightness uniformity 96% ~ 105%
Display colors Color support 1.07 billion colors
PIP / PbP PiP (two devices), PBP (four devices)
Connectivity
  • USB: USB 3.0 x 4 + faster charger
  • Signal Input: VGA (Analog ), DisplayPort, mini DisplayPort, HDMI (digital, HDCP), MHL-HDMI (digital, HDCP)
  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (In/Out): PC audio-in, headphone out
  • RS232
Sustainability Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*, RoHS
  • Recyclable packaging material: 100 %
  • Post-consumer recycled plastic: 25%
  • Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free
Compliance and standards Regulatory Approvals: CCC, CE Mark, cETLus, FCC Class B, SEMKO, TUV/ISO9241-307, WEEE, CECP, CU-EAC, EPA, KC, PSB, PSE

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *