Storm V500s – Cel mai puternic smartphone E-boda, la un pret atragator

E-boda a prezentat astazi oficial noul smartphone Storm V500s, unul cu o fisa tehnica destul de interesanta si la un pret foarte bun as spune eu. Acesta costa 850 de lei si, din cate vad in imagini, arata destul de bine, dispune de o constructie de calitate.

Specificatiile terminalului aflat sub brand romanesc sunt urmatoarele: ecran IPS de 5 inchi cu o rezolutie de 1280×720 pixeli, un procesor Cortex A7 octa-core tactat la 1.4Ghz, camera principala de 14Mpix si inca una frontala de 5Mpix, 1GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 16GB si sistem de operare Android 4.4.2. Are o grosime de numai 6.6mm.

Acest smartphone vine insotit de un model mai ieftin, Storm V500, care costa numai 650 de Lei. Fisa lui tehnica suna in felul urmator: ecran IPS de 5 inchi, 1GB memorie RAM, procesor quad-core tactat la 1.3Ghz, capacitate de stocare interna de 8GB si o camera foto principala de 8Mpix. Normal, si el functioneaza tot pe bazele sistemului de operare Android 4.4.

Storm V500S si Storm V500 sunt disponibile pe www.e-boda.ro si in magazinele partenere in varianta navy blue si neagra.

Ce ziceti? Va face cu ochiul un astfel de smartphone?

E-boda V500s E-boda V500s

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *