Philips DCW8010 – Sistem audio premium din gama Fidelio

Daca sunteti in cautarea unui sistem audio de calitate, compact si cu un look premium, care sa dea bine in orice camera, aruncati o privire si catre modelul din gama Fidelio Philips DCW8010. Personal cred ca este unul dintre cele mai atragatoare sisteme audio de acest gen, vazute de mine in perioada recenta. Poate va faceti un cadou frumos acum de Craciun, sunt sigur ca merita.

Permite redarea ritmurilor preferate de pe dispozitive Apple prin conexiune AirPlay dar are si sistem de andocare compatibil cu iPhone 3G, 3GS, 4 si 4S. De asemenea, are cd-player, radio FM dar si USB pentru redarea muzicii direct de pe stick-uri USB, fiind compatibil MP3 si WMA. Nu-i lipseste un port auxiliar de 3.5mm pentru conectarea prin intermediul unui fir a oricarui tip de player audio, portabil sau nu.

Philips DCW8010 este in stare sa redea un sunet echilibrat, de calitate, cu un bass profund, la o putere de 2x20W RMS. Este destul de puternic pentru un living cu dimensiuni obisnuite, bun si pentru o petrecere reusita cu prietenii.

Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul oficial al Philips Romania. Are un pret in jurul a 450 de Euro.

Philips DCW8010 Philips DCW8010 Philips DCW8010

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *