Terminator Genisys – Trailer

Terminator este o alta serie de filme Science Fiction care s-a bucurat de succes de-alungul timpului. Ultimul (Teminator Salvation) mi-a placut in mod deosebit, este cel mai bine realizat dintre toate, din punctul meu de vedere.

Iata ca seria continua cu un nou film, Terminator Genisys, care va fi proiectat pe marile ecrane in iulie 2015. Arnold Schwarzenegger, cel mai reprezentativ actor al acestei serii, apare din nou, chiar sunt curios cat de bine l-au machiat de data asta. ­čśÇ

Lupta robotilor rai si buni se duce (din nou) in zilele noastre, unii fiind trimisi din viitor sa o salveze pe Sarah Connor, altii sa o… reduca la tacere. ­čśÇ Chiar sunt curios ce intrigi au mai nascocit scenaristii.

Trailerul filmului Terminator Genisys, mai jos.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *