Uncharted 4: A Thief’s End – Gameplay in timp real

Astazi Sony a prezentat primul videoclip de gameplay in timp real al noului joc “Uncharted 4: A Thief’s End” pentru Playstation 4 , care va fi lansat candva anul viitor. Recunosc ca am jucat “Uncharted 2 – Among Thieves” si “Uncharted 3 – Drake’s Deception” de la cap la coada, chiar cu mare placere, asa ca de-abia astept sa experimentez alaturi de pustiulica si aceasta editie viitoare a jocului. Numai ca va trebui sa fac cumva rost de un Playstation 4, pentru ca nu stiu daca va aparea si pe PS3.

Din ce am vazut in videoclipul oficial, actiunea imi este destul de familiara, cu acelasi protagonist Nathan Drake, un aventurier gen Indiana Jones, care se deplaseaza, se catara si se lupta prin decoruri luxuriante pentru a gasi comori pierdute. Normal ca va trebui sa gaseasca vreo comoara ascunsa cu secole in urma de pirati si ca jocul va avea o poveste extrem de bine pusa la punct. Din pacate, inca nu se stie cu exactitate cand va fi lansat, va trebui sa avem rabdare.

Videoclipul a fost prezentat in cadrul unei conferinte aniversare pentru cei 20 de ani de Sony Playstation. Acolo, seful Electronic Arts a spus ca utilizatorii de Playstation 3, Playstation 4 si Playstation Vita pot descarca acum cate un joc gratuit: Mirror’s Edge pentru PS3, Plants Vs. Zombies: Garden Warfare pentru PS4 si Need For Speed: Most Wanted pentru PS Vita.

Hai sa vedem videoclipul cu Uncharted 4 – A Thief’s End.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.